Home » Blog » Rupsje-nooit-genoeg

Rupsje-nooit-genoeg

Gepubliceerd op 12 augustus 2021 om 14:41

Waar moet ik beginnen? Tjah, goede vraag. Een paar maanden geleden heb ik ‘mijn plan’ uitgezet. Ik duik in de wereld van aromatherapie, de wereld van energetische therapie en ook nog eens in de opleiding Medische Basis. Je zou het ambitieus kunnen noemen, en misschien ook wel een beetje impulsief. Want in alle eerlijkheid, dit alles heb ik misschien wel een heel klein beetje onderschat. Beetje maar...

Nadat ik mijn toekomstplan had geschetst kwam er opeens een ontzettend leuke baan op mijn pad. (na een langere tijd niet gewerkt te hebben).  En 32 uur werk combineren met een huishouden en ons gezin met de leukste kleine dreumes in huis, mijn eigen bedrijf BLOO∙MINTY en dan ook nog een medische studie én een therapeuten opleiding erbij. Das ja.. waar moet ik beginnen? Daar is maar één antwoord op: beginnen met schrappen.

Die kleine dreumes wordt in ieder geval niet geschrapt. Daar is ze veel te leuk voor en mijn man hou ik ook veel te graag bij me in de buurt. Het stop zetten van het huishouden heb ik geprobeerd, maar de koelkast raakte leeg, de wasmand begon zelf al naar de wasmachine te lopen en thuisbezorgd verliest zo ook snel z’n charmes.

Dus ik moet verder schrappen en misschien heb je het een beetje gemerkt? Ik heb alle activiteiten van BLOO∙MINTY op een laag pitje gezet. Nog maar 1 actieve advertentie en geen sociale interacties op Facebook en Instagram. Verder heb ik de therapeuten opleiding die in september start twee jaar vooruit geschoven. En met een traan heb ik mijn opleiding Medische Basis Kennis moeten pauzeren. Mijn cijfers die ik tot nu toe heb behaald blijven gelukkig staan tot ik de studie weer verder oppak. Gelukkig maar, want ik ben maar wat trots op die 9 en 8!

Ik sta 100% achter mijn keuzes,  al vind ik het wel ontzettend jammer die ik nu niet kan doorpakken in mijn opleidingen. En ook dat kleine beetje aandacht voor BLOO∙MINTY is niet genoeg. Aangezien stoppen voor mij geen optie is, heb ik besloten om toch de opleiding Aroma Therapie te starten. Oké, in een iets andere vorm dan ik in eerste instantie voor ogen had. En deze opleiding start vandaag!

Ik heb ook besloten om BLOO∙MINTY hierin meer te verweven. Dat ga je merken in de blogs waarin etherische oliën centraal staan. In deze blogs deel ik tips, gebruikerservaringen en hopelijk waardevolle informatie over hoe je natuurlijke producten kunnen ondersteunen bij ongemakken en klachten. Maar ook in de webshop zal er meer aandacht komen voor etherische olie. Verschillende geuren, composities en verschillende merken olie. 

Dit en waarschijnlijk nog veel meer. Want jah.. ik blijf wel nog steeds lekker ambitieus en impulsief. Tot snel!

Liefs,
Simone van BLOO∙MINTY.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.