Home » Blog » BLOO∙MINTY in the goodiebag!

BLOO∙MINTY in the goodiebag!

Gepubliceerd op 28 mei 2021 om 18:51

Onlangs werd ik door een klant getipt over een oproep op Instagram van Rowlyn Kids; een baby- en kinderkleding winkel dat in juni haar vijfde verjaardag viert. En dit feest vieren ze met een aantal goodiebags voor klanten. Want bij een verjaardag horen natuurlijk cadeautjes!

In de oproep werd gevraagd of medeondernemers een leuke goodie wilde toevoegen aan deze goodiebag. BLOO∙MINTY is een cadeau shop met natuurlijk dé leukste feel-good producten en geschenkpakketten. Dus toen ik gevraagd werd of ik het leuk zou vinden om een iets van BLOO∙MINTY toe te voegen aan de goodiebag van Rowlyn Kids, heb ik meteen “ja” gezegd.

Alleen nog de vraag, wat voor goodie maak ik en voor wie? Iets voor de mini-mens of voor de grote mens? Ik besluit mij op de grote mens te richten. De moeder van de mini-mens. Ik ben zelf moeder van een kleine meid en heb regelmatig zo’n: 'he-he-momentje' als ze ’s avonds lekker in haar bedje slaapt. Dat is het moment voor een relaxmomentje. Een lekker momentje voor mijzelf. En dat gun ik alle moeders.

Dus met veel plezier heb ik een twintigtal heerlijke relaxmomentjes gemaakt; Dode Zeezout gemengd met lavendelolie in een handig flesje en gelijk klaar voor gebruik.

 

Ik wens alle moeders een welverdiend relaxmomentje toe.

Liefs, Simone van BLOO∙MINTY

 

‘Be kind to yourself and then let your kindness fill the world’

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.